NYHED I 2020
Dufte påvirker os alle, kan sætte minder igang, endda indvirke på vores humør, ja selv vores helbred.Når du vælger en aromaterapi behandling, kommer vi igennem hele kroppen samtidig med, at rummet fyldes med vidunderlige dufte via aroma diffuseren.Aroma Terapi er en teknik hvor jeg blidt masserer 8 forskellige æteriske olier fra doterra ind i huden. Jeg masserer olierne ind på ryggen, i nakken, på ørene og under fødderne. Doterra’s olier 100% rene æteriske olier og kan bruges udvortes, og de fleste kan også bruges indvortes. Olierne er også velegnet i en forstøver eller diffuser. Jeg arbejder med 8 forskellige olier som er inddelt i 4 hovedgrupper. Stress håndtering (Balance + Lavendel) Immunforsvaret (Melaleuca + OnGuarrd) Inflammation (AromaTouch + Deep Blue) Balance og ligevægt i kroppen . (Wild Orange + Peppermint) Olierne som bruges i en Aroma Terapi behandling Balance-  En blandingsolie som indeholder-  Blue Tansy (Blå Regnfang) Frankincense(Røgelsesolie) Rosewood (Rosentræ) Spruce (Gran).  Bruges når du føler dig forvirret, urolig, angst og har brug for ro.  Især god mod ADHD og ADD. Lavendel-  Er beroligende, anti-depressiv, smertestillende. Den er super god mod stress og søvnløshed. Melaleuca-  Bedre kendt som Tea Tree er svampedræbende og antibakteriel.  Bruges bla. ved forkølelse og småsår og rifter. OnGuard-  En blandings olie som indeholder-   Cinnamon (Kanel) Clove Bud (Nellike skud) Eucalyptus, Rosemary (Rosemarin) Wild orange Bruges mod bakterier og styrker immunforsvaret. AromaTouch- En blandingsolie som indeholder-  Basil (Basilikum) Cypress Grapefruit (Grapefrugt) Lavender (Lavendel) Marjoram (Merian) Peppermint (Peppermynte)  Den beroliger musklerne og øger blodcirkulationen. Deep Blue- En blandingsolie som indeholder-  Blue Chamomile (Blå Kamille) Blue Tansy (Blå Regnfang) Camphor (Kamfer), Helichrysum Osmanthus Peppermint (Pebermynte) Wintergreen  Bruges mod smerter så som led og muskel smerter, gigt og ømme muskler. WildOrange-  Er både energi-givende og opløftende samtidig med den kan være beroligende for sindet.  God mod muskelsmerter, fordøjelsesbesvær, stress og muskelsmerter. Peppermint-  Er smertestillende og stimulerende.  Er fantastisk mod fordøjelsesproblemer, mavepine, stress og forkølelse.Efterfølgende får du en dybdemassage af skulder nakke ryg og lænd samt varme sten, så du med garanti går herfra helt afslappet 

AromaTerapi massage. (tryk for at læse mere)

FÅ BLANDET DIN EGEN OLIE SPECIELT TIL DIT BEHOV.

Du kan få blandet en flaske æterisk olie som kan hjælpe dig og din familie mod specifikke problemer. Læs mere Tryk på billederne herunder

eks. OnGuard som beskytter mod influenza,halsbetændelse mm. (immunforsvar) og er stærk som antibiotika men uden kemi/bivirkninger.Masser lidt under fødder og på brystet, så,er du beskyttet.

Og bliver du så begejstret af AromaTerapien, at du bare må eje en aromadiffuser(duftspreder) der hjemme, så kan du købe en med hjem til en favorabel pris samt en introduktion i, hvordan du kommer igang. Du kan også få blandet din yndlingsduft.Så har du altid en duft, der vækker dine sanser og dit humør enten i dagligstuen, badeværelset, når du læser godnat historie for dit barn eller måske i soveværelset, så du vågner med et frisk sind.

Hvad er æteriske olier?

Æterisk olie er olie, der nænsomt er udvundet fra lægeplanter, bær, blade, kogler, frugtskaller, blomster eller barken fra forskellige træer enten ved vanddamp-destillation eller direkte presning af skallen. Der er stor forskel på, hvor meget æterisk olie planter indeholder, og man bruger derfor forskellige metoder til udvindingen alt efter plantens indhold.

De æteriske olier er 100% naturlige og indeholder ikke alkohol eller er fortyndede. Æterisk olie må derfor aldrig bruges rent direkte på huden, fordi det er så koncentreret, men det er ideelt til at blande med fx andre olier som kropsolie og massageolie. De fleste æteriske olier kan også blandes med vand, men du skal være opmærksom på, at ikke alle olier kan eller må indtages. Læs altid på oliens etiket, om den skal blandes med vand eller olie, og om den er egnet som levnedsmiddel.

Æteriske olier er kendetegnede ved, at de fordamper meget let ved kontakt med luft, fordi de har en meget kompleks sammensætning. Måske har du også hørt ordene essentielle olier nævnt i forbindelse med æteriske olier, og dette er blot to navne for samme produkt og type af olie. I Danmark omtaler vi mest olierne som æteriske olier, men mange steder i udlandet kendes de som essentielle olier.