NYHED I 2020
Dufte påvirker os alle, kan sætte minder igang, endda indvirke på vores humør, ja selv vores helbred.Når du vælger en aromaterapi behandling, får du lov til at vælge en duft, som påvirker dig og dit humør og som vil sprede sig i lokalet via aromadiffuseren, mens du bliver masseret med beroligende og afspændende olieblandinger. Massagen er en blanding af dybdegående massage og varme sten, som masseres rundt på kroppen, så de æteriske olieblandinger kommer til sin ret. Kun 100% rene æteriske olier bruges. Så trænger du til at få sanserne ud på en rejse, så book en AromaTerapi massage. (tryk for at læse mere)

FÅ BLANDET DIN EGEN OLIE SPECIELT TIL DIT BEHOV.

Du kan få blandet en flaske æterisk olie som kan hjælpe dig og din familie mod specifikke problemer. Læs mere Tryk på billederne herunder

eks. OnGuard som beskytter mod influenza,halsbetændelse mm. (immunforsvar) og er stærk som antibiotika men uden kemi/bivirkninger.Masser lidt under fødder og på brystet, så,er du beskyttet.

Og bliver du så begejstret af AromaTerapien, at du bare må eje en aromadiffuser(duftspreder) der hjemme, så kan du købe en med hjem til en favorabel pris samt en introduktion i, hvordan du kommer igang. Du kan også få blandet din yndlingsduft.Så har du altid en duft, der vækker dine sanser og dit humør enten i dagligstuen, badeværelset, når du læser godnat historie for dit barn eller måske i soveværelset, så du vågner med et frisk sind.

Hvad er æteriske olier?

Æterisk olie er olie, der nænsomt er udvundet fra lægeplanter, bær, blade, kogler, frugtskaller, blomster eller barken fra forskellige træer enten ved vanddamp-destillation eller direkte presning af skallen. Der er stor forskel på, hvor meget æterisk olie planter indeholder, og man bruger derfor forskellige metoder til udvindingen alt efter plantens indhold.

De æteriske olier er 100% naturlige og indeholder ikke alkohol eller er fortyndede. Æterisk olie må derfor aldrig bruges rent direkte på huden, fordi det er så koncentreret, men det er ideelt til at blande med fx andre olier som kropsolie og massageolie. De fleste æteriske olier kan også blandes med vand, men du skal være opmærksom på, at ikke alle olier kan eller må indtages. Læs altid på oliens etiket, om den skal blandes med vand eller olie, og om den er egnet som levnedsmiddel.

Æteriske olier er kendetegnede ved, at de fordamper meget let ved kontakt med luft, fordi de har en meget kompleks sammensætning. Måske har du også hørt ordene essentielle olier nævnt i forbindelse med æteriske olier, og dette er blot to navne for samme produkt og type af olie. I Danmark omtaler vi mest olierne som æteriske olier, men mange steder i udlandet kendes de som essentielle olier.