Arbejde eller stres kan give ophav til spændninger i kroppen. Muskler kan føles stive og begynde at gøre ondt. Muskelsmerter kan også opstå på grund af (intensiv) sportsudøvelse, hvor musklerne kan tage skade eller blive overanstrenge. Ved brug af elektroterapi, som giver små shots af strøm til musklerne, kan spændningerne opløses og således reduceres smerter og muskelvæv kan genoprettes. Elektroterapi bruges også hyppigt til at reducere overfølsomhed og forbedre muskelstyrke.

Elektroterapi er en god smertelindring

Hver gang man bruger sin krop sker der forbrænding af energi i de muskler der er aktive. Ved denne forbrænding udskilles både affaldsstoffer og mælkesyre i musklerne, og muskelproblemer opstår typisk, hvis der produceres flere affaldsstoffer og mere mælkesyre end blodet kan nå at fjerne – “Overskuddet” af affaldsstoffer bliver nemlig siddende tilbage i musklerne, som derved populært sagt får mindre plads at røre sig på. Musklen bliver hård og begynder at trykke på nervebanerne, naturligvis med ømhed og smerte til følge.
Værre bliver det, da blodcirkulationen nu har vanskeligere ved at trænge igennem de hårde og spændte muskler. Et typisk eksempel herpå er spændingshovedpine.
En “ond cirkel” med smerter og dårlig livskvalitet kan være startet !– her kan elektroterapi hjælpe dig til at bryde denne “onde cirkel”.

Med elektroterapi-behandlinger opnås en forøgelse af blodcirkulationen i de behandlede områder, således at mængden af affaldsstoffer og mælkesyre som blodtransporteres øges markant. Samtidig hermed medfører de rytmiske sammentrækninger, at der bliver løsnet op for muskelspændingerne.

En ekstra smertelindring opstår fordi impulserne stimulerer kroppens produktion af endorphiner (endorphiner er kroppens eget smertestillende middel), der er uden de bivirkninger du kender fra traditionel medicin.

Sig farvel til rygsmerter, træthed, ledsmerter og muskelspændinger uden at bruge penge på smertestillende midler.Elektro muskelstimulation hjælper dig med at få det bedre og slippe af med dine smerter/muskelspændinger eller styrke dine muskler.

6EF5C6D1-31E0-460A-9446-F7292DB2C4BF
  • Elektro terapi hjælper mod:
  • Rygsmerter
  • Muskel spændinger
  • Spændings hovedpine
  • Træthed
  • Ledsmerter
  • Stress og ømme muskler
  • Skader på muskler